• info@siliconenleed.nl

siliconen

siliconen

Er zijn vrouwen -inmiddels meer dan  5000! geregistreerde- die klachten hebben door siliconen die door de meeste artsen niet worden (h)erkend.

Toch bestaan er inmiddels bewijzen die dankzij wetenschappelijke onderzoeken aantonen dat je ziek kunt worden door siliconen.

Siliconen zweten omdat ze een poreuze envelop hebben.

De siliconenpartikels kunnen zich door het hele lichaam verspreiden en het is niet duidelijk waar de siliconen blijven………

Op deze site vindt u meer informatie hierover, alsook diverse filmpjes, adviezen en zelfs het recentelijk gepubliceerde rapport van dr Kappel en dr Dijkman!

admin

Een gedachte over “siliconen

Lisa BerkhoutGeplaatst op  10:46 am - nov 28, 2018

Graag wil ik advies over het verwijderen van mijn borstimpantaten. Geplaatst eind jaren 80. Getextureerd.Indertijd geplaatst door chirurg in kliniek in Valkenburg.Ik heb veel klachten, gewrichten spelen op, vermoeid , opgezette klieren en de bloedwaarden wijzen in de richting van CLL.Kortom ik ben er helemaal klaar mee! Waar vind ik een chirurg die dit goed kan uitvoeren? Groet, Lisa

  adminGeplaatst op  5:24 pm - nov 29, 2018

  Dag Lisa, heel vervelend al die klachten.Ik begrijp dat je er helemaal klaar mee bent!
  Ik weet 2 artsen die jou wellicht kunnen helpen:
  dokter Linda Visser van Arenborghoeve in Venlo
  dokter Rita Kappel van het Kappelinstituut in Zwolle
  Zij herkennen en erkennen de klachten die naar alle waarschijnlijkheid door de siliconen komen.

  Veel sterkte en succes!
  Myriam

MirandaGeplaatst op  7:46 pm - okt 20, 2019

Goedenavond ik had 1 implantaat die in 1989 geplaatst is dubbel Lumen Down Corning. Deze is op 7 oktober jl 2019 dus 2 weken geleden verwijderd. Ik heb zoveel lichamelijke klachten dat je je afvraagt of het hiermee te maken zou kunnen hebben. Mijn implantaat was nog wel in tact heeft de arts in het operatieverslag gezet. Ik heb deze ook meegekregen omdat ik dat wilde. Deze zag er keurig uit waarbij ik dan toch twijfel als een implantaat er 30 jaar inzit dat hij er dan zo kan uitzien. Morgen moet ik naar de Plastisch Chirurg voor de hechtingen en ben heel benieuwd wat hij heeft geconstateerd tijdens mijn operatie.

Reacties zijn gesloten