• info@siliconenleed.nl

Test siliconenziekte!

Test siliconenziekte!

Hair Diagnostix heeft een test ontwikkeld waarmee platina, als zogenaamde “marker van siliconen” zichtbaar gemaakt kan worden. Door middel van deze nieuwe test kan gedetecteerd worden of silicone implantaten nog intact zijn, of dat er sprake is van diffusie of ruptuur.

 

 

 

Steeds meer artsen (o.a. Rita KappelLinda Visser verwijderen de met  siliconen gevulde borstimplantaten  en zien 70% tot 80% van de vrouwen aanzienlijk opknappen.

admin

31 gedachten over “Test siliconenziekte!

Carole KochGeplaatst op  10:13 pm - sep 28, 2020

Ik vermoed dat de klachten die ik heb veroorzaakt worden door mijn siliconen implantaten. Ik heb ze nu 17 jaar. Ik wil graag een test of er platinum in mijn lichaam aanwezig is voordat ik de implantaten definitief laat verwijderen.
Gaarne uw advies hoe ik de test kan doen.
Groeten Carole Koch

Hanny LansinkGeplaatst op  4:36 am - sep 30, 2020

Hallo
Schrikken wat ik allemaal lees ik heb in 2002 birst implantaten gekocht !ik had alleen nig vel en geen borstinhoud meer .ik was jaren super gelukkig met mijn mooie borsten .er was voor grote implantaten gekozen dat vulde mijn borsten beter op eerd mij geadviseerd .voor mij was belangrijk dat de theezakjes weer gevuld waren en niet de grote.
Als ik nu terug kijk heb ik al vanaf kort erna klachten alleen schreef men het niet aan de implantaten toe.
Langzaamwerkende schildklier werd vastgesteld .ontstekingen reumatischer aard maar niet vast te stellen wat precies .nu pas sinds kort is in groningen onderzocht of ik sjögren heb omdat ik siccaklachten heb polineuropaty gewrichts,spieren pezen enzv pijn maar naar speeksel en lipbyopt niet aantonbaar ik ben ten einde raad .kan soms smorgens niet eens lopen van de “opstartpijn ” noemen ze het . Graag zou ik horen of er meer onderzoek mogelijk is voor mij.

Mvg Hanny Lansink

JohannekeGeplaatst op  11:53 am - okt 5, 2020

Hallo
Ik heb mijn siliconen implantaten nu 21jaar
Was er altijd heel gelukkig mee ik ging van niks naar een cup a,ik heb voor een jaar of 6 geleden een echo laten maken vanwege pijn en erg zweten daaruit bleek dat het implantaat intakt was, wel waren er wat ribbels te zien,en lichte kapselvorming, ging er dus vanuit dat dit goed was,nu 6 jaar verder veel spierpijn doodmoe,en met een burnout thuis….of zijn het toch mijn siliconen, bloedonderzoek wees niks uit,

Tilly GuijtGeplaatst op  2:13 pm - okt 5, 2020

Inmiddels heb ik al 13 jaar siliconen implantaten maar geen klachten, toch ben ik wel geschrokken vd verhalen bij ‘radar’. Is het aan te raden om toch een test te doen? Maar wat als de uitslag een hoog platinum gehalte aangeeft, ik heb geen last, toch eruit halen? €330 is best veel geld , en het brengt veel onrust.

GinGeplaatst op  7:55 pm - okt 12, 2020

Vraagje wil graag weten wat zo haar test kost?

GinGeplaatst op  7:56 pm - okt 12, 2020

hallo wil graag weten wat zo een haar test kost?

En hoe snel het kan gaan graag informatie

SanGeplaatst op  7:29 pm - okt 15, 2020

Aangezien ik ook al een hele tijd klachten ervaar, zou ik ook meer info over de test ontvangen.

Groet San

MaroesjkaGeplaatst op  7:33 pm - okt 19, 2020

Hoi,
Kan deze test ook nog gedaan worden wanneer de implantaten reeds verwijderd zijn?
Mvg maroesjka

JoseGeplaatst op  12:17 am - okt 22, 2020

3 jaar geleden heb ik een explantatie vergoed gekregen en zijn na 7 jaar dragen laten verwijderen . Mijn vraag is , kun je nu nog na een haartest zien of ik een siliconen ziekte heb . Na 3 jaar ondervind ik nog klachten zoals gewrichtspijnen /
, spierpijnen / schouder en rugpijn… gr Jose

anoniemGeplaatst op  9:56 pm - okt 25, 2020

Ik schrik best van de informatie op deze site…waar kan ik zo’n test doen? Graag meer informatie! Ik ben volledig afgekeurd en twijfel nu of de implantaten misschien wel de reden zijn…

AGeplaatst op  8:30 pm - okt 30, 2020

Hoi, waar kan ik die test doen?

Tonny van Drunen-VromansGeplaatst op  9:50 pm - okt 30, 2020

Goede avond, Ik zou graag ook de test willen laten doen. In 2003 mc ghan 410 mm geplaatst. Echo was goed vd implantaten, door plastische chirurg nu doorverwezen naar UMC in Amsterdam bij Dr. Nanayakkara internist gespecialiseerd in siliconen. Krijg gisteren brief binnen van UMC wachttijd 10 maanden. Ben ten einde raad alles wijst erop dat de implantaten me ziek maken. Obstipatie, vreselijk moe, gewricht- en spierklachten, al een half jaar hb 6,7 6,8 en nu ook mijn ijzer op 5. Lage trobocyten. In 2003 de inplantaten laten plaatsen na 4 kinderen aan de borst te hebben gehad had ik nog theezakjes. Wilde me graag weer vrouw voelen. In 2009, 2011 en 2014 nog 3 prachtige kinderen gekregen alle drie aan de borst gehad met de implantaten. Heb ik hun ook schade toegebracht? Ben erg verdrietig ga door voor mijn 7 kinderen maar ben op en heb veel lichamelijke klachten. Hoor héél graag van u. Met vriendelijke groet Tonny van Drunen-Vromans Midgraaf 12 Almkerk

Leonie LubGeplaatst op  9:41 am - nov 6, 2020

Geachte heer/mevrouw,

Al jaren heb ik allerlei klachten en het wordt alleen maar meer en erger. Iedere keer lees ik weer bij nieuwe onderzoeken de bevestiging dat het hoogst waarschijnlijk van mijn implantaten komt. Ik heb ze al meer dan 30 jaar. Graag zou ik ook informatie ontvangen over de test om te kijken of de siliconen in mijn lichaam zitten.

Met vriendelijke groet,

Leonie Neves

Agnes vaan der slootGeplaatst op  10:41 pm - nov 8, 2020

Ik heb al 16 jaar klachten en ik heb ook alcl kanker lymfeklieren gehad. Mijn armen worden rood en staan in brand al jaren. Geen arts weet wat het is. Pijnstillers helpen niet. Help in ben radeloos. Euthanasie al aangevraagd.

Susan GloudemansGeplaatst op  11:16 am - nov 12, 2020

Sinds jaren heb ik klachten, de belangrijkste zijn pijn in mijn voeten en benen en zweten, de dokter weet niet waarvan, ook al meer dan 35 jaar jeuk. In 1970 heb ik borstimplantaten gekregen, die zijn verwijderd omstreeks 1998. In 2000 Monobloc, waarvan gezegd is dat die veilig waren. Afgelopen januari zijn ze verwijderd, maar de klachten worden niet minder. Is hier.mog iets aan te doen?

VeraGeplaatst op  10:16 pm - nov 17, 2020

Graag zou ik meer info willen

Kim RobijnGeplaatst op  10:43 am - dec 20, 2020

Hoi,

Ik heb mijn implantaten nu anderhalf jaar. Maar heb sindsdien last van steken/ jeuk, vermoeidheid, darmklachten, gewrichtspijn en ben erg vergeetachtig en heb last van stemmingswisselingen. Kan het na zo’n korte tijd al deze klachten teweeg brengen? Ik had daarvoor ook weleens klachten maar niet zo erg als nu. Is dit echt een test op lekkende implantaten of ook als ze zweten? Er is mij verteld dat deze implantaten namelijk niet kunnen lekken. Ik krijg graag mee informatie.

Mvg Kim

Bianca JanssenGeplaatst op  4:58 pm - mrt 17, 2021

Ik zou ook heel graag meer Informatie hierover willen.
Mijn silicone zitten er nu al een tijdje, en zou graag willen weten of het nog veilig is
Ik tweifel omdat ik de laaste tijd zoveel klachten heb als pijn in de spieren en gevrichten en altijd moe

Agnes MolenaarGeplaatst op  2:42 pm - mrt 27, 2021

Goedemiddag. Ik heb 2x mag ghan. En 1 x ander merk 1978 eerste ‘96 tweede 2016 derde keer . Toen nog 1 keer ander merk. Na half jaar weer eruit . Nu heel veel pijn in armen schouders handen dag en nacht .

DianaGeplaatst op  9:23 pm - apr 11, 2021

Sinds 2015 borst implantaten, nu geruime tijd pijn aan nek schouder handen, ook veel nachtelijk zweten en schimmel infecties gehad . Begin me nu toch zorgen te maken. Maar hoe kom ik erachter dat het aan mijn implantaten ligt.

Reacties zijn gesloten